boeketten, bloemstukken en meer!

Flowers for fun

Welkom bij Marcel Flowers! Gedreven door de geuren, kleuren en texturen van bloemen, doe ik niets liever dan me verdiepen in de wereld van bloemen. Ik hou van wilde, kleurrijke veldbloemen met een tikje karakter, en werk het liefst met seizoensgebonden & verse bloemen.

bloemen volgens jouw voorkeur
seizoensgebonden bloemen
6 DAGEN BLOEIGARANTIE
Bekijk mijn werk

Bekijk mijn werk

bestellen

Hoe bestel je?

Je kan bestellen door het formulier rechts in te vullen. Geef in het opmerkingenveld alvast wat extra info over de gelegenheid, gewenste kleuren of lievelingsbloemen.

Bloemen zijn erg seizoensgebonden en de prijzen per bloemen kunnen sterk fluctueren. Daarom werk ik niet met standaardprijzen, maar bereken ik een prijs op maat.

Heb je een bepaald budget voor ogen? Geef het gerust mee, ik maak een voorstel binnen jouw budget.

AANGENAAM

Over Marcel Flowers

In oktober 2022 is Marcel Flowers ontstaan uit een passie voor bloemen en uit grote liefde voor onze kat Marcel. Die laatste is helaas erg onverwacht overleden een tijdje terug. Verdriet maakt stilaan plaats voor dankbaarheid dat Marcel kan blijven verder leven in mijn passie voor bloemen.

Naast Marcel Flowers werk ik al Project Manager bij Purple Panda, een digital growth agency in Antwerpen.

Bekijk meer op Instagram